regietheater

 Ik ben begonnen als cabaretier en heb oa de Wim Sonneveld troffee op het Amsterdams Kleinkunst Festival gewonnen en de Pall Mall Export prijs . Daarna ben ik in de musical wereld terechtgekomen en heb ik één van de hoofdrollen in ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen’ gespeeld ( met oa Chantal Janzen, René van Kooten en Maarten Wansink). Inmiddels ben ik de Nederlandse stem van Winnie de Poeh en specialist, schrijver en speler, op het gebied van regietheater. Daarnaast ben ik ook de maker van de kinderliedjes en Podcastserie  ‘Kareltje en Sjonnie’.(www.kareltjeensjonnie.nl)  

http://www.jobschuring.nl

"Job Schuring heeft, samen met Christine Bijvanck, een geweldig optreden verzorgd voor ons. Met hun enorme gevoel voor humor weten zij in korte tijd de zaal helemaal mee te krijgen. Maar vergis je niet: tijdens het spiegeltheater, waarbij de zaal in de scene actief in mag grijpen, blijkt pas hun echt grote talent. Door het effect te laten zien van de interventie vanuit de zaal, wordt het confronterend, hier en daar ongemakkelijk, maar vooral erg leerzaam. Het is een plezier om naar te kijken en ondertussen steek je heel wat op over waar leiderschap daadwerkelijk om draait. Een absolute aanrader!"
Sjoerd Weiland

(Communicatieadviseur/Bestuursadviseur IT en innovatie Hanze hogeschool)

 

Ik heb de toneelschool Amsterdam afgerond en heb daarna veel in Nederlandse series gespeeld, oa ‘Goede Tijden’, ‘De zomer van ’45’ en ‘Keizer en De Boer advocaten’ en diverse commercials zoals ‘Koekje erbij?’. Daarna heb ik de opleiding tot trainingsactrice gevolgd en speel ik al een aantal jaren voor diverse opdrachtgevers  in uiteenlopende werkvormen. Mijn specialiteit is regietheater en coachend spel op maat. Openheid, humor, inhoud en betrokkenheid zijn leidend in mijn werk.

http://www.christinebijvanck.nl

regietheater